Flygtning

De fleste har en holdning til flygtninge i Danmark. Men på trods af megen fokus på emnet og stor folkelig debat, så trives fordomme og misinformation om flygtninge stadig i dag.

De kommer kun for at nasse på vores system, fordi de har hørt om Danmark fra deres fætter, der har betalt 50.000$ for at blive smuglet hele vejen herop. Nu skal han tjene de penge hjem ved at snyde, bedrage og stjæle alt, der ikke er svejset fast. I øvrigt venter han bare på at få sin familie herop, så de sammen kan bedrage det danske samfund for millioner.

Hvis man skal tro på det, man læser i aviserne, så er der alt for mange af de såkaldte  “bekvemmelighedsflygtninge” imellem de mennesker, der søger et nyt liv i fred og frihed her i Danmark. Tonen er hård og uforsonlig, og det har den været længe i den danske debat om flygtninge. Nu aktualiseret igen efter en årrække med faldende antal af asylansøgere, så er der nu igen et stigende antal, som følge af flere krige og konflikter rundt om i verden.

Kom og mød mennesket, der ved, hvad det betyder at flygte, fra alt man kender og har kært, og se om dine fordomme om flygtninge stemmer overens med virkeligheden!

book_img

Lokation: København

Udgivet: 2000

Kategori: Social Status

Faktalink: Mere information (linket åbner i et nyt vindue)