Human Library-8

Københavns Hovedbibliotek

For første gang i Danmark åbner vi et permanent tilbagevendende Menneskebibliotek.

Den første serie af arrangementer kører fra Januar til Maj, hvor læserne en dag om måneden inviteres til udfordre fordomme ved at hive de menneskelige bøger ned fra hylderne i Krystalgade. Hvert måned vil vi byde på nye og aktuelle udgivelser.

Menneskebiblioteket på Københavns Hovedbibliotek er tilrettelagt af Verdensforeningen for Menneskebiblioteket (HLO) i et samarbejde med Københavns Hovedbibliotek og med bidrag fra foreninger, myndigheder og vores dygtige frivillige.

Projektet evalueres med henblik på at måle effekten og udbyttet af den dialog, som finder sted i samtalerne.

Som altid er Menneskebiblioket et gratis tilbud til dig, som vil udfordre dine fordomme.

Se iøvrigt vores regler for udlån her:

Indlæser kort...
Københavns Hovedbibliotek