Bliv en bestseller hos Menneskebiblioteket

Har du en bestseller gemt nede i maven? Er du god til at kommunikere og repræsenterer du en gruppe i samfundet, som ofte er udsat for misforståelser, generaliseringer, fordomme eller diskrimination, så er det måske lige dig vi mangler i vores samling af menneskebøger.

I takt med samfundsudviklingen og debatten i det offentlige rum, har Menneskebiblioteket et løbende behov for nye bøger, så vi hele tiden er istand til, at udbyde titler der er relevante og afspejler aktuelle debatter.

De sidste fjorten år har vi udgivet rigtigt mange spændende emner og mennesker fra nær og fjern har været en tur på bogreolen. Faktisk har Menneskebiblioteket spredt sig til mere end halvfjerds lande verden over.

Som bog i Menneskebiblioteket bliver du altså en del af en global bevægelse. Nogle kalder det en social revolution. Men uanset hvilket land det foregår i, så handler udlån om at skabe forståelse for mangfoldighed gennem åben og ærlig dialog.

Vi afholder introduktionsaften for nye bøger en gang om måneden, men det er ikke alle udsatte gruppe og spændende emner, som vi kan have med til vores events. Dertil er der for mange stigmatiserede grupper i samfundet og for lidt plads på vores bogreol.

 

Har du lyst til at være bog hos os?

Så udfyldt venligst nedenstående, så vi kan tage kontakt til dig!

Navn
E-mail
Hvilke(n) bogtitel/bogtitler indeholder du?
Alder
Postnummer / By
 
Hvorfor kunne du tænke dig at være bog hos Menneskebiblioteket?