Mød Menneskebibliotekets Bestsellers i ny serie på TV2 Lorry+

TV2 Lorry Bestsellers

Muffe Vulnuz er tatoveret på 80 procent af kroppen, har horn i panden, flækket sin tunge (med vilje), og er adskillige gange blevet hængt op i kødkroge. Admir Ismanovski er roma, men han lyver og stjæler ikke. Han ernærer sig som kørelærer i Vanløse.

Og så er der Lærke Hvenegaard. Hun er bipolar – mere manisk end depressiv, siger hun selv. Muffe, Admir og Lærke er blandt de seks personer som seerne møder i den kommende dokumentarserie ”Menneskebiblioteket” produceret af TV 2 Lorry. I hovedstadsområdet bor små to millioner mennesker, nogle skiller sig mere ud end andre. Foreningen

Menneskebiblioteket har i mange år udlånt mennesker, der på den ene eller den anden måde bliver mødt af fordomme, mangel på forståelse eller simpelthen uvidenhed. I serien låner vært John Rahbek seks forskellige titler. Han vil udfordre sine egne fordomme om dem, der ikke ligner de fleste.

Anders Rohde Fransson er så handicappet, at folk ikke ved hvor de skal kigge hen. Adam Meile er autist, men uden ”Rainmans” evner. Helene Larsen er, trods en opvækst i frihed, lighed og demokrati konverteret til islam. Og så møder John Rahbek kropsudsmykkede Muffe, romaen Admir og bipolare Lærke. Undervejs får John Rahbek hjælp fra brugerne, der via facebook-live får stillet endnu flere spørgsmål til de menneskelige bogtitler.

Serien ”Menneskebiblioteket” er blevet til i samarbejde med foreningen Menneskebiblioteket, som har arrangeret hundredvis af events med udlån af mennesker.

Første episode af serien ”Menneskebiblioteket” har premiere på tv2lorry.dk/serier søndag d. 23. april. Og vises første gang på TV 2 Lorrys egen tv-kanal Lorry+ tirsdag d. 25. april. ”Menneskebiblioteket” kan ses frit på både tv2lorry.dk/serier og på Lorry+ de kommende seks uger.

Den 28. maj fra kl. 12.00 – 15.00 arrangeres et Menneskebibliotek i TV 2 Lorrys forhave ud mod Pile Allé på Frederiksberg. Her kan interesserede seere blive læsere af den levende bogreol.