Menneskebiblioteket i nyt partnerskab med Heineken UK

Heineken Partnership HL logo

Menneskebiblioteket har indgået et spændende nyt partnerskab med Heineken®. Et partnerskab, der betyder, at Menneskebiblioteket bliver en del af Heineken®s Open Your World-kampagne i Storbritannien med en serie arrangementer, der giver briterne mulighed for at finde fællesnævnere gennem dialog.

Deler værdier

Heineken® har i mere end 150 år stået for åbenhed og tro på, at den enkle handling at sidde ned og have en samtale over en øl hjælper med at bringe folk sammen. Nu sætter Heineken® det på prøve med en ny kampagne og et partnerskab, der sigter på at undersøge, om fordelene ved at finde fællesnævnere i forhold til hinanden, det kan i sidste ende føre folk til at være mere åbne. Menneskebiblioteket deler værdier med Heineken® og sætter pris på muligheden for gennem kampagnen at nå ud til millioner af potentielle nye læsere med vores tilbud.

Historisk partnerskab

Cindy Tervoort, marketingchef i Heineken® UK siger: “Med Open Your World er det første gang at Heineken® lancerer en kampagne af denne art i Storbritannien. Samarbejdet med Menneskebiblioteket er en måde for os at inspirere endnu flere mennesker til at fokusere på de ting, der forener os i stedet for det som deler os. Vi støtter ikke alle det samme fodboldhold, lytter til den samme musik eller deler den samme smag i tøj. Vi ved, at vi aldrig kommer til at blive enige om alt. Men det er meningen. Uanset om det er 1950, 2017 eller 2027, er det gennem åbenhed, at vi kan få mest ud af livet. Det gør verden til et mere interessant sted. Og det gør hver historie værd at lytte til. ”

Flere arrangementer i Storbritannien

Partnerskabet omfatter blandt andet en række regional events og et stort event på Wilderness Festival 2017. Læserne opfordres til at udnytte mulighederne og komme ned og møde en af vores mange bestsellers.

Worlds Apart-film

Kampagnen blev lanceret torsdag den 20. april i London og viser, at når man ser forbi etiketterne, kan selv de mest opdelte grupper komme hinanden i møde og finde fællesskab. Se kampagnen “Worlds Apart” her og tilslut dig det sociale eksperiment.