Menneskebiblioteket lancerer værktøj til virksomheder

screen-shot-2016-10-07-at-12-13-59
Vi tilbyder nu et særligt værktøj til organisationsudvikling i virksomheder. Værktøjet er baseret på Human Library® metoden og har til formål at opbløde faglige, sociale og kulturelle barrierer på arbejdspladsen og fremme netværk, samarbejde, trivsel, og brugen af de menneskelige ressourcer. Vi kalder det “Lån en kollega”.
 
Vi søger lige nu få, udvalgte virksomheder til at teste værktøjet med os. Det er en helt særlig mulighed for at engagere jeres medarbejdere og fremme samarbejde og trivsel på en enkel, håndgribelig og målbar måde. Er I en af vores pilotvirksomheder? Læs mere hér:
 
Gode kolleger er nøglen til succes
Timingen for “Lån en kollega” kunne ikke være bedre: Ifølge en ny undersøgelse fra HK vurderer mere end halvdelen af ansatte, at “gode kolleger er blandt de tre vigtigste elementer i trivsel på jobbet” (HK undersøgelse foretaget af Epinion, publiceret i danske medier 28. august, 2016).
 
Gode kolleger er helt tydeligt afgørende for vores jobtilfredshed. Og et bredt netværk af kolleger er afgørende for vores muligheder for at udføre vores arbejde. Og alligevel har vi et med at gå til de samme, få personer hver dag og se bort fra andre uanset deres evner og kompetencer.
Dette påvirker samarbejdet og trivselen på arbejdspladsen og i sidste ende den organisatoriske smidighed og effektivitet.
 
Lån en kollega!
“Lån en kollega” tager hånd om dette problem. “Lån en kollega” fungerer som et almindeligt Menneskebibliotek – med den forskel at hér er medarbejderne ‘bøger’ og ‘læsere’. Værktøjet kan bruges i danske og globale virksomheder og hjælper til at: 1) Integrere medarbejderne, 2) forstå sociale/kulturelle forskelle, 3) værdsætte hinandens fagområder , 4) fremme holdbare relationer mellem medarbejderne, og 5) bruge de menneskelige resourcer bedre – bare for at nævne nogle få.
 
“Lån en kollega” er et fleksibelt og skalérbart værktøj og vi tilbyder det i en stribe af formater – fra ½ times frokost’læsninger’, 3-timers arrangement ifm. den årlige medarbejderdag eller temadag, 1-dags seminar eller et længere program – helt afhængig af behovet og mulighederne i den pågældende virksomhed. Der er et format for alle! Og vi er sikre på, at alle vil få noget godt og brugbart ud af det.
 
Virksomheder søges til pilot
Lige nu søger vi et par få virksomheder til at teste “Lån en kollega” med os. Er I en af dem? I får en enestående mulighed for at afprøve denne nye, banebrydende metode og samle erfaringer med os, som vi evaluerer og deler med jer. Og da det er et pilotprojekt, tager vi ikke konsulenthonorar for det. Hvis I er interesserede, så kontakt Head of Corporate Services Helene Venge på tel. 2929 8755 og helene.venge@humanlibrary.org.
 
Læs mere om “Lån en kollega” på vores internationale hjemmeside eller kontakt os direkte!