Menneskebiblioteket indfører supervision af frivillige

Poppy Rose (Transgender) Muffe Vulunz (Extreme body modified) Ester Lemmens (Pansexual) - Heineken Open Your World campaign launch with The Human Library, a not-for-profit organisation that uses conversation to challenge stereotypes, in Covent Garden, London. The campaign aims to highlight that there is more to unite us than divide us.

Det er en lykkelig tid i foreningen Menneskebiblioteket. Interessen for vores arbejde er støt stigende og senest er vi nu lykkedes med at få etableret et samarbejde med Psykolog Josefine Gråkjær, som gør det muligt for os, at tilbyde supervision af alle vores bøger og bibliotekarer.

Det er ikke nogen nem opgave, at være en åben bog for fremmede mennesker og vores bestsellers bruger mange kræfter på at hjælpe andre til indsigt i udfordrende emner. Derfor er det vigtigt for os, at passe ekstra godt på vores frivillige, så deres omslag fortsat ser pænt ud og de kan “genudgives” ved andre arrangementer.

Ordningen er trådt i kraft den 1. Maj 2017 og det betyder, at alle frivillige kan trække på psykologen, hvis der er episoder eller hændelser, som giver anledning til at få en snak. Det giver en tryghed for, at vores bøger er i god stand og til glæde for læserne og dem selv.

Josefine Gråkjær har tilbudt sin tid og kompetencer frivilligt til Menneskebiblioteket.